27 Şubat 2017 Pazartesi

Vaillant Kombide Isı Ayarı

Yaz kış hem sıcak su hem de kaloriferlerin sağladığı randımandan faydalanırlar. Bu nedenle yaz kış demeden her zaman kombinin bizlere sağlayacağı randıman kombi kullanıcıları için büyük önem taşımaktadır. Vaillant kombi kullanan kullanıcılar kombi üzerinde ki bazı ayarların da yapılması gerekeceğinden haberdar olmaları gerekir. Bugün siz değerli müşterilerimize Vaillant Kombide Isı Ayarı hakkında ayrıntılı bilgi vereceğiz.

Vaillant Kombide Isı Ayarı

Öncelikle belirtmek isteriz ki kombi üzerinde her zaman iki ayar bulunmaktadır. Bu ayarlardan birisi sıcak su konu olurken diğer bir konum ise kalorifer konumudur. Yazın yaz konumundan yararlanmak isteyen kullanıcılar sıcak su konumunu aktif hale getirirken kış ayında ise ısınabilmek ve sıcak su ihtiyacını karşılayabilmek isteyen kullanıcılar kalorifer konumunu aktif hale getirmeleri gereklidir.
·         Kullanıcı olarak kombi ısı ayarını belirlemek sizlere kalmış bir durumdur. Hangi derecede randıman alacağınıza inanıyorsanız dereceyi kullanıcı olarak kendiniz belirlemelisiniz. Kombi modelleri her zaman değişiklik gösterdiğinden dolayı sizlere kombide ısı ayarı konusunda hiçbir zaman net bilgi verememekteyiz. Kaç derecede randıman almak istiyorsanız bütçenizi de göz önünde bulundurarak kendinizin belirlemiş olduğunuz ısı ayarını belirleyebilirsiniz.
·         Isı ayarının yapılmasındaki değişikliklerin bir diğer sebebi ise dairede izolasyonun olup olmamasıdır. Eğer bulunduğunuz dairede izolasyon bulunuyorsa ısı derecesiniz kısık ayarda tutmanız sizler için yine de bir avantajdır.
·         Vaillant kombi en üst katta ya da zemin katta ise bu sebeple de ısı ayarı değişir. Hepimiz bilmekteyiz ki izolasyonu olmayan bir dairenin hem ısınması hem de kullanıcıların bulundukları daireyi ısıtmaları oldukça zordur. Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi kombilerin modellerini esas alacak olursak her zaman kombilerde bir ısı ayarı bulunmaktadır. Kombinizin ısı ayarını binanızın özellikleriniz esas alarak ayarlayabilirsiniz.

Önemli Bilgi: Vaillant kombilerin modellerinde göre ısı ayarları değişmektedir. Bunun yanı sıra binadaki izolasyon ve dairenin hangi katta olduğu düşüncesini de göz önünde bulundurursak net bilgi vermek doğru olmaz. Vaillant kombinizi hem sıcak su hem de kalorifer konumunda minimum ayarın yaklaşık 10-15° üstüne ayarlayın. Bu şekilde daha iyi sonuç alırsınız.


Sizlere bugün makalemizde Vaillant Kombi Servisi olarak kombide ısı ayarı hakkında bilgi vermiş bulunmaktayız. Belirtmiş olduğumuz gibi kombinin ısı ayarınız sizler her zaman kendi isteğinize ve kaç derece randıman alacağınıza inanıyorsanız o derecede ayarı tutabilirsiniz. Dilerseniz gün boyu sizlere aralıksız servis hizmeti sumam çağrı merkezi çalışanlarımız ile görüşerek ayrıntılı bilgi alımında bulunabilirsiniz. Sizlere her zaman kaliteli servis hizmeti sunan çalışanlarımız bugünde aynı şekilde huzurlarınızda var olmaya devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder